Wat doen wij?

korte inhoud

Lees meer
Turimm

Bestuur

Turimm treedt op als expert-bestuurder in verschilllende ziekenhuizen. Focus is het bevorderen van een convergentie van visie en commitment over de verschillende stakeholders heen.

Lees meer
Turimm

Interim en coaching

Dit kadert in de portfolio van LIftin die een professioneel antwoord biedt op een vraag naar tijdelijke ondersteuning van competentie of expertise door middel van interimmanagement voor directies en hoger kader en coaching van teams en leidinggevenden

Lees meer
Turimm

Advisering en projectwerking

Turimm heeft een uitgebreide expertise opgebouwd met betrekking tot de sturing van gezondheidszorgorganisaties en diensten. Door Liftin wordt een team samengesteld met de vereiste competenties in functie van het project of de adviseringsopdracht.

Lees meer
Turimm

Ontwikkelingssamenwerking

Focus wordt gelegd op duurzame ontwikkeling door het aanreiken van een instrumentarium voor multidimensioneel assessment en leiderschapsontwikkeling.

Lees meer
Turimm

Software

Commpas is een softwaretool ontwikkeld binnen een SharePoint omgeving met het oog op een optimale documentering en distributie van relevante stuurinformatie op het niveau van het ziekenhuis, de professionele dienst, het activiteitencentrum, het zorgprogramma of het Q-team.

Lees meer
Turimm

Psychiatrie

Dr. Bart Van Daele heeft een beperkte privaatpraktijk psychiatrie, conceptueel gefocust op systeemtherapie voor individu├źn, koppels en families. Hij heeft een bijzondere expertise in depressie, angsstoornissen, burnout en verslaving.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x